#2 Mio Harmony Vent

Harmony Vent är en sju cm tjock bäddmadrass och har en kärna av skum. Skummet formar sig utefter kroppen för att fördela kroppsvikten jämt över sängen. Detta gör att kroppsdelarna får bättre stöd i sängen och att madrassen tillhandahåller en omfamnande känsla. Harmony Vent madrassen är även svanenmärkt. Madrassen saknar dock aktivt värmeregulering.

Vilka tjänster erbjuder MIO

Alla företag erbjuder ett antal olika tjänster, i detta avsnitt går vi igenom ett par utvalda tjänster som är densamma för alla företag vi jämför på Topp5.

  • Öppet köp / provsömn: Mio erbjuder 14 dagars ångerrätt och 30 dagar öppet köp. Det innebär att du kan ångra dig och få pengarna återbetalda inom 14 dagar medan öppet köp villkoren innebär byte av produkt eller ett presentkort som kan användas i deras butiker. Förutsatt att produkten är oanvänd.
  • Garanti: Mio har en nöjd kundgaranti på sängar där du har möjlighet att byta ut komforten om den är för hård eller mjuk. Det står dock inte om detta gäller bäddmadrassen som vi skriver om här. I övrigt har du som kund 3 års reklamationsrätt.
  • Leverans: Leveranstiden för denna bäddmadrass varierar. Beställer du den till butik för upphämtning tar det endast 1 dag och är helt kostnadsfritt. Vill du däremot ha den hemlevererad kostar det från 495 kr och tar 2–8 arbetsdagar. Leveranstiden och kostnaden verkar bero på ditt postnummer så denna information kan variera.
  • Retur: Vill du returnera din vara i en Mio butik är det enklast och kostnadsfritt, du behöver bara uppvisa kvitto. Har du handlat online och vill returnera kostar det samma som vid leverans och du behöver ordna returen själv.
  • Kundtjänst: Du kan nå företagets kundtjänst via mail eller telefon. Telefonen har öppet varje dag, även på helgen och kan nås på numret 020 66 44 00.
  • Återförsäljare: Du kan besöka flertalet återförsäljare som tillhör företaget.
  • Utbud:  Mio erbjuder det mesta inom inredning med allt från soffor till sängar samt små inredningsdetaljer.