#1 Emma Bäddmadrass

Emmas Bäddmadrass är vändbar. Det betyder att den är tillverkad med två olika skumlager på vardera sida utav bäddmadrassen. Och beroende på vad man föredrar, eller behöver för ryggen, så kan man ha antagligen den mjuka eller den hårda sidan upp. Den ena sidan består utav ett mjukare, blått Airgocell-skum. Skummet har en öppen struktur vilket ger den mjukare känslan. Skummet fungerar även för att ge luftcirkulation genom bäddmadrassen och håller dig sval och skön så att man inte svettas under natten. Den andra sidan består utav hårdare, grått HRX-skum. HRX är fastare och ger mer stöd och stabilitet. Bäddmadrassen kommer med ett avtagbart fodral av polyester och elastan. Det här fodralet hjälper bäddmadrassen att andas och går att tvätta separat i tvättmaskinen, det tycker vi är ett riktigt stort plus.

Att Emma Bäddmadrass är vändbar har en väldigt stor fördel för bekvämligheten. Det betyder kort att du kan få den hårdheten de behöver och önskar. Emma Bäddmadrass är därför väldigt anpassningsbar. Dess totala tjocklek på 6 cm med ett lager mjukt och andningsbart Airgocell-skum och ett lager stödjande HRX-skum ger inte bara möjligheten att välja preferensen på hårdheten. De samspelar dessutom, så att om du har den mjuka sidan upp så får du fortfarande det stödet din kropp behöver. Har du den hårda så kommer du fortfarande hållas sval och skön und

er natten. Som sagt kommer bäddmadrassen  med ett avtag- och tvättbart fodral som är lätt att ta på och av om man råkar spilla kaffe i sängen eller har en annan olycka. Speciellt om man har barnen mycket i sängen är detta en stor fördel. Fodralet torkar dessutom väldigt snabbt, ett par timmar under dagen så är det torrt och du kan använda bäddmadrassen som vanligt igen.

 

Köpet

Emma erbjuder alla sina kunder 100 nätters provsömn på alla sina produkter. Det betyder att man får ta hem produkten och använda den på prov hemma i 100 nätter för att känna av om produkten passar eller inte. Man får därför många fler dagar över den lagstadgade ångerrätten på 14 dagar att prova om Emmas produkter är de rätta eller inte.

Detta är en av anledningarna till varför vi är så nöjda med Emma Madrass som företag och varför dem handlar på första platsen, det finns inget liknande på den svenska marknaden. Alla har såklart individuella sömnbehov och det tar dessutom flera veckor att vänja sig vid en ny madrass, därmed kan man inte välja ett säkrare köp i nuläget än just Emma Bäddmadrass.

Bekväm och vändbar Emma BäddmadrassIfall bäddmadrassen måste returneras anordnar Emma fri retur och full återbetalning efter att produkten är tillbakasickad. För att returnera varan behöver man bara lämna in den hos sitt närmaste DHL-ombud.

Frakten av varorna hem är gratis, snabb och kommer hela vägen fram till dörren. Bäddmadrassen kommer hoprullad i en behändig låda som är lätt att flytta runt och bära. Man kan därför lätt få plats med den i en trång hiss eller bära den enkelt upp för trapporna och in i det önskade rummet.

I övrigt är Emma ett sleep-tech företag från Tyskland. De säljer sängar, madrasser och andra sängtillbehöver. De är mest kända för sin Emma Original skummadrass som har vunnit, Bäst i Test av Testfakta (2020 och 2021).

Omdöme – 9,4 / 10 

Emmas Bäddmadrass är skön, bekväm, stödjande och hållbar. Att tillverka en bäddmadrass som är anpassningsbar och kan möta behoven hos olika användare visar på att Emma är ett utav de ledande sleep-tech företagen i Europa. Att den även klarade av mekaniska tester med bra betyg signalerar att detta är en bäddmadrass som man kan ha länge i sin säng. Emmas gynnsamma köpvillkor som fri frakt och retur samt 100 nätter provsömn väger också in till vad som gör Emma till nummer ett. En bra bäddmadrass som passar just alla, till ett rimligt pris, och som ger en god natts sömn.