#1 Emma Diamond

Emma Diamond bäddmadrass är en produkt utvecklad med den senaste teknologin. Bäddmadrassen är tillverkad av två lager skum, ett 5 cm tjockt HRX-skum samt ett 3 cm Diamond skum. Detta betyder att bäddmadrassen tillsammans med sitt fodral är 9 cm tjock. Med andra ord, ett perfekt komplement till din säng eller madrass. Denna bäddmadrass är menad att ha Diamond skummet närmast kroppen då detta material har ett par specifikationer som ska göra att du sover ännu bättre, och djupare. 

Produkt Specifikationer 

Varför denna bäddmadrass kniper första platsen beror främst på specifikationerna kring Diamond skummet. Den främsta fördelen är temperaturreglerande egenskapernaDet innebär att din kroppstemperatur sänks för att enklare nå fasen djupsömn utan att du blir så kall att du fryser. Materialet underlättar alltså att reglera din temperatur så att det känns behagligt och bra.

HRX-skummet har såklart också sina fördelar och spelar en stor roll i den övergripande komforten. Detta skum har även Emmas testvinnande madrass och deras andra bäddmadrass. Fördelarna med detta skummet är framförallt det stöd för kropp och rygg som den ger. Slutligen omges de två skum-lagerna av ett madrassfodral. Enligt Emmas hemsida är fodralet utvecklat för att vara perfekt kompatibelt med Diamond skummet, fodralet ska andras och se till att de temperaturreglerande egenskaperna framhävs.  Självklart är fodralet dessutom avtagbart och kan tvättas i tvättmaskinen. Enligt oss på bästa bäddmadrassen är detta ett stort plus då produkten ofta känns som ny efteråt och har man råkat spilla något eller om man ofta har barnen i sängen är detta verkligen suveränt.  

 

 Köpet 

Skulle du vilja köpa en produkt från Emma Madrass kan du endast göra det online. Dock erbjuder de på alla sina produkter liknande, och väldigt fördelaktiga köpvillkor. Nedan ser du en del av dessa och en kort förklaring. All information har hämtats från deras hemsida.  

  • 100 nätter provsömn  

Som tidigare nämnt är detta köpvillkor en av anledningarna till Emmas topplacering i vårt omdöme. Det finns i nuläget inget annat företag som erbjuder detta. Flera påstår ha längre prövotid men i slutändan kan du endast byta ut fastheten, få ett presentkort på butiken du köpt din bäddmadrass på eller liknande former av bytesrätt eller återbetalning. Dock erbjuder Emma fri retur och full återbetalning inom 100 dagar, så är man inte nöjd har man inte mycket att förlora. Toppen enligt oss på Bäst Bäddmadrass då vi alla är unika och har individuella behov och då kan man behöva en längre tid på sig att prova en så pass dyr produkt som en bäddmadrass faktiskt är.  

  • Fri frakt och retur  

Detta köpvillkor behöver ingen längre förklaring då de flesta online erbjuder både fri frakt och retur. Dock är detta både ett relativt dyrt köp om man jämför med kläder eller andra hushållsartiklar så hur själva utformningen av leveransen och returen kan vara svårt att förstå. Vi har kikat på Emmas hemsida, nedan kan du se en kort sammanfattning.  

  • Hur levereras madrassen? 

Emma Diamond bäddmadrass levereras i en behändig låda, se bild nedan. Detta ypperligt smarta sätt att leverera stora och bökiga produkter på känns supersmart och bra. Du kan lätt få in kartongen i hissen och sovrummet eller med lite hjälp upp för trapporna.  

  • Hur funkar returen  

Vid en retur packas bäddmadrassen så gott som det går in i lådan den levererades i och skickas tillbaka med DHL, precis som när man returnerar de flesta produkter.  

Vilket företag är Emma Madrass?  

Emma Madrass är ett sleep-tech företag från Tyskland. De säljer endast sömn relaterade produkter så som sängar, madrassen, bäddmadrasser och kuddar. Efter lite efterforskning online kan vi se att företaget lägger en hel del investeringar i produktutveckling och fokuserar på produkter som ska passa den stora massan. På deras hemsida kan du därmed inte hitta en uppsjö av olika varianter på samma produkt. Enligt dem själva skall produkterna istället passa alla oavsett sov position eller kroppsstorlek.  

Omdöme – 8,6 / 10  

Emma Diamond bäddmadrass kniper första platsen då hemsidan och beskrivningen av produkten övertygade oss på Bästa Bäddmadrass. Den senaste innovativa tekniken i materialet som är temperaturreglerare i kombination med ett stödjande skum för kroppen och ryggen. De känns som att dessa två är det mest efterfrågade vid köp av en ny bäddmadrass, därmed produktens höga betyg. 

Dessutom, precis som med Emmas andra bäddmadrass spelar deras köpevillkor en stor roll i det höga omdömet. Att erbjuda 100 nätter fri provsömn där returen är gratis med full återbetalningen är ett bevis på att det tror på sina egna produkter och förmodligen att de flesta kunder behåller sin produkt.